Mi a szeretetnyelved?

Ahhoz, hogy párkapcsolatunkban mi megfelelőképpen tudjunk a másiknak szeretet adni, illetve mi is a megfelelőképpen kapjunk szeretet úgy, hogy az töltsön is minket, a lefontosabb, hogy megtudjuk saját illetve párunk szeretetnyelvét.
Elismerő szavak, a minőségi idő, az ajándékozás, a szívességek vagy a testi érintés?
Az következő teszt segítségével kiderítheted mi is a Te saját szeretetnyelved. 
 

Kezdjük

Válaszd ki mindegyik párból azt, amelyik jellemzőbb Rád, majd a bal oldali oszlopban jelüld be. Előfordulhat, hogy néhány esetben legszívesebben mindkét kijelentést bekarikáznád, de akkor is csak egyet válassz, ha ez lehetséges, mert ekkor lesz a teszt eredménye a lehető legpontosabb.

A kijelentésekben gyakran szerepel az „ön számára fontos személy" kifejezés. Amikor a szeretetre és a szeretetnyelvekre gondolunk, sokaknak először a romantikus kapcsolatok jutnak eszébe. Azonban sok más összefüggésben és kapcsolatban is kifejezzük szeretetünket
és vonzalmunkat. Amikor a tesztet olvasod, gondolj hozzád közel álló, vagy az életedben fontos szerepet játszó személyekre: barátokra, szülőkre, kollégákra, ismerősökre.

Akkor kezdj bele a tesztbe, amikor nyugodtnak érzed magad, és nem kell sietned. 

1.
 
2.
 
3.
 
4.
 
5.
 
6.
 
7.
 
8.
 
9.
 
10.
 
11.
 
12.
 
13.
 
14.
 
15.
 
16.
 
17.
 
18.
 
19.
 
20.
 
21.
 
22.
 
23.
 
24.
 
25.
 
26.
 
27.
 
28.
 
29.
 
30.
 
    Értékeléshez kattints ide
Ha esetleg neked tetszik az oldal, és ismersz olyan párkapcsolatban élő embereket, akik esetleg használnák az oldalt, és kedveskednének egymásnak,
akkor kérlek oszd meg velük.